מאת: הילה ליבנה

זמן הכנה:

חצי שעה

רמת קושי: 

קל

מצרכים: 

דג
תפוח אדמה
ביצה
אפשר גם ירוקים (בצל ירוק/פטרוזיליה/בזיליקום וכד’)

אופן הכנה:

מגרדים תפוח אדמה, שוטפים ומייבשים, בזמן זה מניחים חתיכת דג על מחבת ומטגנים, כאשר הדג מוכן מורידים מהמחבת ושמים שמן ואת תפוחי האדמה, כאשר תפוחי האדמה הופכים לזהובים מוסיפים את הדג הביצה ושאר התוספות ומטגנים עד שהביצה מוכנה.

אפשר להגיש בפיתה עם שכבה דקה של גבינה או תחליף גבינה.

משך הבישול/אפייה:

20 דקות

*התמונות להמחשה בלבד

רוצים שהמתכון שלכם גם יופיע באתר? שלחו לנו אותו לכאן.